Nu sätter vi fokus på nya kulturaktörer i Mölndal

Från och med i år finns ett nytt ekonomiskt stöd för dig som vill arrangera kulturarrangemang. Snabba kulturstödet heter det.

Snabba kulturstödet är särskilt riktat till dig som är ny aktör och vill arrangera ett kulturarrangemang för första gången. Beslutsprocessen är kortare och du får svar inom 4-6 veckor och passar därför snabba idéer. Du kan söka upp till 10 000 kronor.

”Jag ser mycket fram emot att fånga upp alla spännande idéer från Mölndalsborna och hjälpa till att realisera dem med Snabba kulturstödet. Stödet är utformat så att även oetablerade kulturaktörer, som till exempel inte bildat förening ännu, kan söka.” förklarar kultursamordnare Magdalena Fronczak.

Under februari kommer Magdalena finnas i kommunens bibliotek vid fyra tillfällen för att informera om samtliga kulturstöd och hur du ansöker. Du kommer också kunna bolla idéer med Magdalena och få hjälp med ansökan. Ta med egen dator om du vill ha hjälp med din ansökan.

Mölndals bibliotek 6 februari kl. 12.00-13.00
Mölndals bibliotek 13 februari kl. 17.00-18.00
Kållereds bibliotek 19 februari kl. 17.00-18.00
Lindome bibliotek 27 februari kl. 17.00-18.00

De här träffarna riktar sig både till yrkesverksamma kulturarbetare och till dig som är nybörjare på det här och vill göra ett kulturarrangemang för första gången. Alla är välkomna att söka, såväl gammal som ung. Du som är tonåring får jättegärna söka!

Du som har gått och tänkt på en idé men inte vågat ta steget än. Det är dags nu! Kom och prata med Magdalena Fronczak som har egen erfarenhet av att söka kulturstöd. Hon vet att det inte finns några dumma frågor och hon hjälper dig mer än gärna.

Om du vill veta mer om vilka kulturstöd som finns att söka, kika in på sidan Kulturstöd, där finns all information om Mölndals stads kulturstöd.

Välkommen!

Kultursamordnare Magdalena Fronczak kommer till biblioteken i februari och informerar om kulturstöd och hjälper dig som vill ansöka.

Kultursamordnare Magdalena Fronczak kommer till biblioteken i februari och informerar om kulturstöd och hjälper dig som vill ansöka.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad