Besök Torrekullagårdens kafé i december

Passa på att besöka Torrekullagårdens mysiga kafé där det redan råder julstämning. Öppet flera onsdagseftermiddagar i december.

Till Torrekullagården kan du ta dig exempelvis genom att åka buss till hållplatsen som heter just Torrekulla och sedan promenera upp till gården, som ligger vackert omgiven av skog i anslutning till Torrekulla naturområde. Det går också att ta sig till Torrekullagården med bil.

Decemberkänsla i kaféet

På det mysiga kaféet kan du under december dricka alkholfri glögg och äta pepparkakor och lussekatter. Det ordinarie utbudet som kaffe och smörgåsar med mera, finns givetvis också att välja på.

Öppettider i december

Under december månad håller kaféet öppet följande tillfällen:

  • Onsdag 1 december Kl 11.00-15.00
  • Onsdag 8 december Kl 11.00-15.00
  • Onsdag 15 december Kl 11.00-15.00
  • Info kommer angående om det är öppet eller stängt onsdagen den 22 december.

Torrekullagårdens kafé drivs av anställda inom arbetsmarknadsenheten som stöttar och coachar personer som deltar i arbetsmarknadsinsatser. Inom ramen för kaféverksamheten får deltagarna testa på att jobba i kaféverksamheten; några tränar också på att prata svenska i detta sammanhang.

Naturnära och promenadvänligt

Torrekullagården ligger i anslutning till Torrekullas naturreservat i Kållered och ägs av Mölndals stad. Omkring kaféet och gården finns promenadslingor i en härlig miljö. Varför inte kombinera ett besök och fika på kaféet med en härlig promenad?

Om Torrekullagården

Olika verksamheter har bedrivits här under åren. Gården har tidigare bland annat fungerat som vandrarhem. Idag är det arbetsmarknadsenheten som bedriver verksamhet här; det handlar om verksamhet för Mölndalsbor som är i lärande på olika sätt, exempelvis genom arbetsträning och språkträning.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad